Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bizarno

Divlje svinje preorale travnjak igrališta kostrenskog trećeligaša!

Nije riječ o navijačima bivšeg Inkera, nego doslovno!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Divlje svinje preorale su travnjak igrališta u Žuknici! Ne mislimo pritom na navijače bivšeg Inkera "Divlje svinje“, nego doslovno – u ponedjeljak su potpuno devastirale igralište Pomorca u Kostreni.

"Prvi upad divljih svinja dogodio se prije petnaestak dana, tada su iskopale manju površinu, to je bilo u planu sanacije. Onda smo primijetili drugi upad, tada su oštetili igralište na dva mjesta, a u ponedjeljak smo zatekli iskope po praktično cijelom igralištu. Užasno“, kaže Karlo Đivoje, voditelj škole nogometa kostrenskog trećeligaša za portal Sport.com.

Štetočinama je posao olakšala izgradnja pomoćnog igrališta jer sad puno lakše ulaze na ograđeni dio, koji je toliko razrovan da pogon od oko 120 igrača trenutačno nema gdje igrati i trenirati.

"Osuđeni smo na tešku improvizaciju! Komunalno društvo pokušava nam osigurati terene, najmlađima su ponudili igrališta kod dvorane, najstariji tamo ne mogu raditi. Moramo se strpiti, nemamo adekvatno rješenje. Nisu nam za sada rekli koliko će trajati sanacija igralište, idućeg vikedna neće se igrati. Svi ćemo gostovati, vidjet ćemo koliko će nam klubovi moći izaći ususret da zamjenimo domaćinstva. Rudar je ponudio zamjenu domaćinstva prvoj momčadi u subotu,“ kaže Đivoje.

"Moramo vidjeti kako da zaštitimo igrače! Sigurno da ćemo komunicirati s općinskim vlastima da vidimo kako ćemo riješiti ovaj problem“, zaključuje Đivoje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider