Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki navijač Reala

Dirljiva gesta hrvatskog kapetana: Modrić do suza dirnuo teško bolesnog dječaka

Veznjak Real Madrida Luka Modrić iznenadio je rođendanskom čestitkom teško bolesnog španjolskog dječaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ugodno je iznenadio španjolskog dječaka Raula, gorljivog navijača Real Madrida koji se bori s rakom i nalazi se u bolnici, rođendanskom čestitkom putem videokonferencije.

Modrić mu je poslao poruke podrške u borbi s opakom bolešću. Obećao je da će ga posjetiti u bolnici kada završi pandemijska kriza u Španjolskoj.

gol expired Zidane se oglasio nakon duge stanke: Evo kako Real dočekuje nastavak sezone divider

„Tvoj rođendan bio je jučer, ali nikada nije kasno za iskrene čestitke i dobre želje. Stoga sretan ti rođendan! Želim ti brz oporavak i sve najbolje“, poručio je Modrić dječaku koji je bio dirnut do suza čestitkom Realove Zlatne lopte.

To mu je očito jako puno značilo. Modrićev poziv ga je barem na trenutak razveselio.

gol expired Legenda razriješila najveći misterij u povijesti Lige prvaka: Juve još kipti od bijesa, kako je ovo moguće!? divider

„Vjerujem da ćemo se ubrzo osobno upoznati, da ćemo razgovarati o nogometu i svemu ostalom. Šaljem ti veliki zagrljaj, brini o sebi i uskoro se vidimo“, kazao je Modrić, koji se pridružio humanitarnoj kampanji „Nisi sam“, u organizaciji španjolske fondacije Juegaterapia.

U akciji sudjeluju mnogi nogometaši i sportaši, a među njima su i Modrićev kolega iz Real Madrida Vinicius, Barcelonin napadač Luis Suarez i pilot Formule 1 Carlos Sainz Jr.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider