Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ibrahimović iz Vinkovaca"

Talentirani napadač, koji ima dva (neobična) imena, potpisao ugovor s Osijekom

U Gradskom vrtu su nakon pobjede nad Lokomotivom napravili još jedan dobar posao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nogometnom klubu Osijek proteklog vikenda raspoloženje se popravilo trijumfom kod Lokomotive u Kranjčevićevoj, u prvom kolu HNL-a (i 27. ukupno) nakon pandemije koronavirusa.

Nekoliko dana poslije te pobjede u Gradskom vrtu su napravili još jedan dobar posao: vrlo talentirani napadač Dion Drena Beljo potpisao je profesionalni ugovor s Osijekom do ljeta 2025. godine.

Ovaj mladi Vinkovčanin, kojeg su zbog visine i odlične tehnike dok je igrao u matičnoj Cibaliji uspoređivali sa Zlatanom Ibrahimovićem, izrazio je zadovoljstvo s ovim, novim korakom u svojoj karijeri.

"Iznimno sam sretan i zadovoljan, došao sam u Osijek i već mi je ponuđen profesionalni ugovor što je za mene potvrda da igrački napredujem i razvijam se. Bio sam u nedjelju na klupi protiv Lokomotive, želim se nametnuti treneru Ivici Kuleševiću, vjerujem da će biti pravih prilika za mene", izjavio je nakon potpisa ugovora Beljo koji je rođen 1. ožujka 2002. i nedavno je proslavio 18. rođendan.

Beljo je osim po svojim nogometnim vještinama zanimljiv i po tome što ima dva neobična imena.

"Roditelji su mi dali ime Dion po Dionizu, bogu vina, veselja i slavlja, dok je Drena bio nadimak mog djeda", prepričao je još prije godinu dana.

Jedno vrijeme je Beljo igrao i po dvije utakmice u dva dana za Cibaliju, subotom za kadete, a nedjeljom za juniore.

"Nije mi bilo teško, jer vinkovački mentalitet je takav da nam Cibalia svima puno znači. To je moj klub, srce će uvijek biti uz Cibaliju", zaključio je Beljo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider