Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
90. u Serie A

Bivši talijanski reprezentativac zabrinut poslije smrti Viallija i Mihajlovića: "Svašta smo uzimali tih godina, nije mi svejedno"

Dinu Baggija zabrinula je prerana smrt njegovih nogometnih suvremenika Gianluce Viallija i Siniše Mihajlovića

Castroman, Stanković, Baggio i Giannichedda (Foto: Afp)

Slavni Dino Baggio, bivši suigrač iz Juventusa i talijanske reprezentacije nedavno preminulog Gianluce Viallija otvoreno je govorio o vremenu koje su zajedno proveli.

Priznao je kako ga je zabrinula prerana smrt svog suigrača, koji je izgubio bitku s rakom gušterače u 58. godini života.

Gianluca Vialli Preminuo je legendarni Gianluca Vialli divider

"Prerano je otišao. Brine me to s obzirom na sve što smo uzimali dok smo igrali. Uvijek je bilo dopinga. Pojedini dodaci ishrani koje smo uzimali mogu nam doći na naplatu godinama po završetku karijere. Nije ni meni svejedno, to se događa mnogim bivšim nogometašima. Treba istražiti ima li kakva veza između tih 'suplemenata' i bolesti od kojih obolijevaju i rano umiru naše bivše kolege“, ispričao je Baggio za talijanske medije.

"U 90-ima, kad smo mi igrali, bilo je dosta dopinga, a malo kontrole. Mnogi su ga uzimali, mi između ostalih, neki su otvoreno priznali probleme koje su zbog toga imali“, kontroverzno je dodao.

Darijo Srna o Siniši Mihajloviću Nogometni svijet oprašta se od Siniše Mihajlovića, među prvima se oglasio bivši kapetan Vatrenih divider

Prerana smrt suvremenika iz tih godina talijanskog nogometa Gianluce Viallija i Siniše Mihajlovića ponovo je pokrenula rasprave o uzimanju dopinga u to doba u Serie A.

Vialliju je 2017. godine dijagnosticiran rak gušterače, zbog kojeg je odstupio s mjesta šefa talijanske delegacije poslije dvije godine. Bio je jedan od najvažnijih ljudi u stručnom stožeru koji je s Robertom Mancinijem postao europski prvak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider