Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri potvrdili za gol.hr

Dinamovom kapetanu kilometraža stigla na naplatu: Očekuje ga još jedna duža pauza, preskače obje utakmice s Rapidom

Ovo mu je druga pauza ove sezone, ovaj put ga neće biti četiri utakmice, a čini se kako sad plaća ceh za igranje nepotrebih utakmica na startu sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamov kapetan Arijan Ademi vratio se u Zagreb poslije ozljede na utakmici Makedonije i Njemačke (0:4) u kvalifikacijama za SP i obavio pregled, međutim nema dobrih vijesti. Naprotiv…

Iako se činilo prema prvim informacijama kako njegova ozljeda nije teže prirode, čini se kako će zbog problematičnog gležanja morati propustiti ključne utakmice prve polovice sezone. Sigurno ga neće biti u dvije utakmice s bečkim Rapidom, a najoptimističnije su najave kako bi se mogao vratiti za zagrebački derbi s Osijekom i okršaj s Genkom kod kuće.

gol expired Veliki problemi za Dinamo: Ozlijedio se Oršić, a sinoć je Ademi izašao u 29. minuti divider

Ademiju je u 29. minuti utakmice Kai Havertz nespretno pao na nogu, a kapetan je morao izaći iz igre. Po povratku u Zagreb obavio je pregled kod ortopeda i doznao:

"Nakon dodatne dijagnostike utvrđeno je da Arijan Ademi ima jednu vrstu oštećenja i ozljede gležnja koja zahtijeva mirovanje i terapiju u trajanju od nekoliko tjedana. Deni Jurić i dalje je u procesu rehabilitacije, dok je kod Mislava Oršića i Bartola Franjića utrka s vremenom po pitanju povratka u kadar“, potvrdili su iz Dinama za gol.hr.

Dok su se njegove klupske kolege iz hrvatske reprezentacije, koji su odigrali samo utakmicu više od njega na Euru, odmarali, kapetan je na početku tekuće sezone nepotrebno inzistirao na igranju svake utakmice pa i nevažnih uzvrata u Europi i kilometraža mu je u ovim godinama došla na naplatu.

Već se jednom teže ozlijedio ove sezone na susretu s Omonijom u kvalifikacijama za Ligu prvaka zbog čega ga nije bilo deset utakmica, a sad se mora suočiti s još jednom dužom pauzom.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider