Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaradio crveni karton

VIDEO Dinamovac nasrnuo na suparnika: "Kad sam to čuo, oči su mi se smračile"

Luka Menalo zaradio je izravan crveni karton na utakmici Celja i Mure.

Luka Menalo (Foto: Sport Klub/Screenshot)

Luka Menalo, igrač Dinama i povremeni BiH reprezentativac, zaradio je izravno isključenje na utakmici svog Celja i Mure (1:3).

Srušio je protivničkog igrača Learda Sadriuja na travnjak, nakon čega su ga morali smirivati igrači obiju momčadi. Navodno je Sadriu, kako tvrde čelnici Celja, spomenuo obiteljsku tragediju koja se dogodila Menalu, na što je on eksplodirao:

"Provokacija na terenu također je dio nogometa. Bilo je neprikladnih riječi koje sam rekao i koje je on rekao. Rekao mi je nešto na što sam veoma osjetljiv jer je ovo zaista teško vrijeme za mene i moju suprugu.

Dobacio mi je izuzetno gadnu uvredu koja me je stvarno povrijedila. Vjerojatno nije znao u kakvoj sam situaciji, tako da ga ne krivim, ali u trenutku kada sam to čuo oči su mi se smračile.

Pogriješio sam, ali mislim da bi trebala postojati neka ograničenja. Ako želite nekoga povrijediti, postoje i drugi načini. Način koji je odabrao nije pravi. Ako mu je cilj bio isprovocirati me, uspio je. Jednostavno sam imao trenutak slabosti. Očigledno me je udario tamo gdje sam najmanje očekivao i gdje mi je najteže", kazao je Menalo nakon utakmice za slovenske medije.

Menalo se na kraju ispričao zbog svog postupka:

"U svlačionici sam se još uvijek držao bijesa i ljutnje, ali sam konačno shvatio sve što se dogodilo, naravno da mi je bilo žao. Vrijeme ne možete vratiti, moja reakcija svakako je bila neprimjerena, svjestan sam toga", zaključio je.

Dodajmo kako se Menalo nalazi na posudbi u Celju iz Dinama, stigao je u siječnju ove godine i tamo bi trebao ostati godinu dana, odnosno do siječnja 2025.

Okršaj Menala i Sadriuja možete vidjeti OVDJE.

Nadzorni odbor Hajduka Propao plan Nadzornog odbora o novom predsjedniku Hajduka divider

Lukša Jakobušić VIDEO Pogledajte kako se Jakobušić oprostio s igračima i stožerom: Rekao je samo jednu riječ divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider