Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludogorec

Dinamov stari znanac vjerojatni protivnik u 3. pretkolu: Na klupi im je Slovenac

Dinamo će, ako prođe Škupi, igrati u 3. pretkolu Lige prvaka protiv Ludogoreca ili Shamrock Roversa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo nije pomazio ždrijeb, ali realno Dinamo ulazi kao veliki favorit u sva pretkola europskih natjecanja s obzirom na koeficijent i ime. Škupi je prva prepreka, ali već se gleda ka potencijalnom protivniku u sljedećem kolu, a za očekivati je da će ih dočekati Ludogorec.

Kylian Mbappe i Domagoj Vida Domagoj Vida iznenadio turske medije izborom novog kluba divider

Dinamo ih ne pamti po dobrom

Bugarski prvak od 2012. dominira njihovim klupskim nogometom, a s Dinamom su se već susreli u kvalifikacijama za Ligu prvaka 2012. godine kada ih je Domagoj Vida izbacio golom u posljednjim sekundama utakmice, a susreli su se i 2013. godine u skupini Europa lige, a naš prvak se tada nije najbolje proveo, izgubili su obje utakmice i završili na dnu tablice.

Dinamo daleko vrijedniji

Na klupi im sjedi Ante Šimundža, Slovenac koji je ostvario uspjeh s Murom, došao je na klupu u siječnju. Transfermarkt nam kazuje da bi Dinamo definitivno trebao ući kao favorit u susret. Naime, prema Transfermarktu Ludogorets vrijedi 29,6 milijuna eura, a najskuplji igrač im je Kiril Despodov koji vrijedi 3,5 milijuna eura, daleko je to od Dinama koji vrijedi više preko tri puta, okruglih 100 milijuna.

gol expired Dinamo saznao ime protivnika u 3. pretkolu Lige prvaka, nisu imali sreće divider

Ludogorec je ušao uvjerljivo u sezonu s četiri pobjede, dvije u pretkolima Lige prvaka protiv Sutjeske i dvije u prvenstvu, a za sada nisu niti primili gol.

Roster im je složen od samo četiri Bugara, a ostatak čine internacionalci, ponajviše Brazilci, a tu je i naš Simon Sluga.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider