Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iz dinama u dinamo

Dinamov dragulj oprostio se od suigrača, a skupa zvijezda odbila prelazak u Lokomotivu

Izet Hajrović ipak neće zaigrati za bratski klub s Kajzerice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Dinamo na posudbu na Kajzericu poslao talentiranog veznjaka Marka Gjiru te napadača koji je u Istri pokazao da se na njega u budućnosti itekako može računati Marija Ćuže, nova je posudba ipak propala.

U istom smjeru ipak neće i Izet Hajrović, kako su jučer pisale Sportske novosti, a danas pak pišu kako skupa zvijezda ipak ne želi napraviti korak nazad u karijeri. Želi ipak ostati u Dinamu i pokušati se nametnuti Zoranu Mamiću, koji ga, prema svemu sudeći, ne vidi kao prvotimca na kojeg računa u novoj sezoni.

gol expired Postao je senzacija golom za pobjedu, a pogledajte što je nekad promašivao: Najgori promašaj u povijesti? divider

Hajrovićeva astronomska plaća, od navodno 850 tisuća eura, danas žulja čelnike Modrih i želja je riješiti se takvih davanja za igrača na kojeg ozbiljno ne računaju. Ponuda zasad nema, a u Lokomotivi bi itekako bio u izlogu.

Dinamo zato napušta jedan od najvećih dragulja Nikola Moro, koji je obavio liječnički pregled u Italiji i uskoro će se pridružiti drugom Dinamu, onom iz Moskve. Transfer se procjenjuje na oko osam milijuna eura, a spominje se i 20 posto od budućeg transfera. Kako pišu Sportske novosti, Moro se već oprostio sa suigračima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider