Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Boysi na obje tribine

Dinamo u domaćinskoj atmosferi u Šibeniku potvrdio naslov prvaka: Evo kako je bilo na tribinama

Šibenik i Dinamo sastali su se u 35. kolu Hrvatski Telekom Prve lige.

Navijači i igrači Dinama imali su nedjelju za pamćenje u Šibeniku, gdje je zagrebački klub stigao do novog naslova prvaka.

Dinamo je kao gost pobijedio Šibenik i time prije okršaja s Hajdukom u posljednjem kolu pobjegao Splićanima na nedostižna četiri boda prednosti.

Od ranog jutra u Krešimirov grad slijevali su se navijači Dinama, neki su bili pristigli i u subotu. Okupljali su se u centru, na šibenskoj rivi, a kako se približavao početak utakmice, zaputili su se prema stadionu Šubićevac gdje ih se u konačnici našlo više od 1500.

Bad Blue Boysi, većina njih, zauzeli su svoja mjesta na istočnoj tribini, a gotovo jednako toliko pristaša Modrih pronašlo je svoje mjesto na zapadu Šubićevca.

S jedne na drugu tribinu nadvikivali su se navijači Dinama, a kad je u finišu prvog poluvremena Marko Tolić doveo goste u vodstvo, decibeli su se dodatno pojačali.

Poslije majstorije Petra Bočkaja iz slobodnjaka započelo je svojevrsno odbrojavanje do završetka dvoboja, Boysi su na obje tribine jedva čekali kraj kako bi mogla započeti obrana naslova prvaka.

Atmosfera u Šibeniku

Tolićev gol za 0:1

Velemajstorski slobodnjak Bočkaja

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider