Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijep pogodak Machada

Dinamo na pripremama u Turskoj okrenuo nedavnog finalista Europa lige

Dinamo je u Turskoj odigrao prvu prijateljsku utakmicu i došao do pobjede protiv ukrajinskog prvoligaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Modri'' su u Turskoj upisali zasluženu 3:1 pobjedu protiv Dnjipra, momčadi koja je ne tako davno igrala finale Europa lige. Bila je to nova pobjeda Dinama na pripremama nakon 4-1 pobjede protiv Triglava u Rovinju.

Protivnik iz Ukrajine poveo je već nakon devet minuta, a ''modri'' su uspjeli izjednačiti do kraja prvog dijela pogotkom Gojaka u 38. minuti. Priču je u nastavku preokrenuo Machado lijepim pogotkom za 2:1, a na konačnih 3:1 postavio je Pavičić u 88. minuti.

Kao što je najavio uoči utakmice, Petev je dao priliku većini igrača pa su tako u dva poluvremena igrala dva sastava.

Nakon ispita s Ukrajincima, ''modri'' nastavljaju dalje s pripremama i treninzima dva puta dnevno, a sljedeći im je protivnik Zagłębie Lubin iz Poljske. Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 26. siječnja, s početkom u 17 sati po lokalnom vremenu (15 sati po hrvatskom vremenu).

GNK Dinamo – FK Dnjipro 3:1 (1:1)

Prijateljska utakmica, Turska, Belek, 23.1.2017.

Dinamo: Livaković - Stojanović, Sigali, Perić, Sosa – Moro, Antolić – Olmo, Gojak, Ćorić - Hodžić; drugo poluvrijeme: Zagorac - Matel, Lešković, Schildenfeld, Pivarić - Pavičić, Knežević - Fiolić, Machado, Šitum - Henriquez

Dnjipro: Kucher, Vlad, Adamyuk, Svatok, Safronov, Nagiev, Kochergin, Cheberko, Lunyov, Dovbyk, Balanyuk; još su igrali: Lunin, Lopyryonok, Polyovyy, Cheberyachko, Luchkevych, Sukhar, Kravchenko, Gomenko, Kogut, Vakulko, Khuchbarov, Kozhushko

Strijelci: 0:1 Dovbyk (9.), 1:1 Gojak (38.), 2:1 Machado (53.), 3:1 Pavičić (88.)

Žuti karton: Cheberko, Kravchenko, Luchkevych

Crveni karton: Kravchenko

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider