Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Demantirali informacije

Dinamo se oglasio priopćenjem: "Nikad mu nismo ponudili bilo kakvu poziciju u klubu"

Sergej Jakirović trenutačno vodi sportsku politiku Dinama.

Dinamo (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Dinamo se oglasio priopćenjem za javnost kojim je demantirao informaciju da je htio dovesti Darka Raića Sudara, sportskog direktora Rijeke.

Odlaskom Darija Šimića, koji je podnio ostavku na mjesto člana Uprave, Modri su ostali bez čovjeka koji je zadužen za sportsku politiku. Tako se u dijelu hrvatske javnosti pojavila informacija da je Dinamo htio dovesti sportskog direktora sastava s Kvarnera.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Nikola Kalinić Vraća li se Nikola Kalinić u Hajduk? Ako je to istina, ovaj će video teško biti nadmašen divider

"GNK Dinamo ovim putem želi demantirati medijske tekstove o navodnim kontaktima Predsjednice Uprave gospođe Vlatke Peras i gospodina Darka Raić Sudara.

Gospođa Peras nikada nije bila u kontaktu s gospodinom Raić Sudarom niti je GNK Dinamo gospodinu Raić Sudaru nudio bilo kakvu poziciju u klubu. Tvrdnje koje sugeriraju takvu komunikaciju su potpuno neutemeljene i netočne.

Ovim putem pozivamo medije na objavu točnih i provjerenih informacija te uvijek stojimo na raspolaganju za provjeru informacija koje se tiču poslovnih, sportskih i organizacijskih pitanja koja se tiču GNK-a Dinamo", stoji u priopćenju.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider