Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nov i urban pristup

Dinamo predstavio dresove za novu sezonu: ''Posebno nas veseli boja trećeg dresa''

Kako bi pokazali svoje ambicije, GNK Dinamo i tehnički sponzor kluba Adidas pokazali su potpuno nov i urban pristup predstavljanju nogometne sezone.

Novi dresovi Dinama za sezonu 2018/19 (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL)

U tunelu Grič, na lokaciji koja je baš poput Dinama jedan od simbola glavnog grada Hrvatske, u četvrtak, 19. srpnja predstavljeni su novi službeni dresovi Građanskog nogometnog kluba Dinamo i tehničkog sponzora Adidas.

Uz audiovizualni show u samom srcu Zagreba i videoprojekciju novih dresova, Tunel Grič sjajio je u bojama grada za vrijeme promocije. Posebno iznenađenje bilo je deset mladih navijača koji su preko natječaja na društvenim mrežama dobili priliku odmjeriti snage u tehniciranju zajedno sa svojim idolima, prvotimcima GNK-a Dinamo.

Na predstavljanju novih dresova bili su igrači prve momčadi Dani Olmo, Amer Gojak, Lovro Majer, Amir Rrahmani i Jan Lecjaks, a ovakvo spajanje generacija nadogradnja je kampanje modrog kluba kojom se među mladima u gradu i regiji promiču zdravi život, bavljenje sportom i rekreacija. Maleni navijači i jedna navijačica zajedno s igračima imali su čast prvi isprobati nove dresove i zabaviti se u uz nogometnu igru i trikove u atraktivnom kavezu.

Novi Adidasovi dresovi, izrađeni posebno za najtrofejniji hrvatski nogometni klub, napravljeni su od najkvalitetnijih sportskih materijala, a tehnologija koja stoji iza kolekcije već je dobro poznata oprema ClimaCool. Važna stavka svake sezone, i igračima i navijačima, zasigurno su boje dresova.

Ove će sezone igrači Dinama na travnjak Maksimira u domaćim utakmicama istrčati u legendarnoj plavoj, prepoznatljivoj boji koju igrači zagrebačkog kluba nose već 90 godina, a koja je ujedno boja grada Zagreba. Slijedi upečatljiva žuta, koja označava europsku budućnost, a ideja je nastala kao poveznica povijesti grada, prvih električnih tramvaja koji su bili žute boje, žutih mreža na golovima koje je Dinamo imao kroz povijest te dresova s crno-žutim prugama koje je hrvatski prvak koristio 50-ih godina prošlog stoljeća. Treći je dres moderne crne boje – jedne od omiljenih u posljednje vrijeme, a upravo su takvi dresovi često viđeni u velikim svjetskim klubovima.

''Izuzetno nam je drago da smo, zajedno s našim partnerom GNK-om Dinamo, predstavili nove dresove za sezonu 2018./2019. Dresovi iz kolekcije Adidas Condivo personalizirani su posebno za GNK Dinamo te na taj način klub ulazi u red odabranih globalnih Adidasovih partnera, a upravo su ovu kolekciju nosile i reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Za samu prezentaciju ovoga puta velika nam je želja bila uključiti i mlade nade, kao i sve one koji nogomet strastveno prate od malih nogu. Nogomet smo odlučili staviti u samo srce Zagreba kako bismo, u skladu sa suvremenim trendovima, prezentirali povezanost kluba s gradom u urbanom okruženju'', izjavio je menadžer marketinga za Adidas u Hrvatskoj Ivan Milić.

''Iznimno smo ponosni na ovaj projekt, koji smo uspješno realizirali zajedničkim snagama. Već smo prošle sezone svi bili izuzetno zadovoljni našim novim sponzorom Adidasom, a tadašnji su dresovi doslovno oduševili naše navijače. Upravo zato siguran sam da će novi dizajn svih triju dresova, a posebno boja trećeg dresa izazvati još veće zadovoljstvo i samih igrača, ali i navijačica i navijača Dinama ove sezone. Željeli smo kroz sve tri boje imati poveznicu s našim gradom Zagrebom, u čemu smo i uspjeli, a na promociju smo pozvali najmlađe navijače kako bi i oni bili dio ove velike priče'', rekao je direktor marketinga, prodaje i komunikacija GNK-a Dinamo Tomislav Rukavina.

Prilika za ovakvo predstavljanje novih dresova GNK-a Dinamo i Adidasa u centru Zagreba ujedno je i dodatna promocija sportskih vrijednosti, povezivanje sa zajednicom, građanima i građankama te ono najvažnije - s budućim mladim nadama sporta. Upravo je ovo događanje nastavak edukativne kampanje s ciljem promicanja zdravog i aktivnog života, pravilne prehrane i pozitivnog stava naziva "Godina zdravih odluka", koju klub provodi među djecom osnovnih škola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider