Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
još jedan olmo

Dinamo potpisao ugovor s Olmom, bratom svog najboljeg igrača

Mladi španjolski nogometaš Carlos Olmo Carvajal (23) novi je igrač druge momčadi Dinama.

Otac i braća Olmo (Foto: GNK Dinamo) (Foto: GNK Dinamo)

Stariji brat Dinamove zvijezde Danija Olma stigao je u Maksimir iz španjolskog četvrtoligaša RSD Alcale.

"Carlos može igrati na pozicijama zadnjeg veznog i stopera, a momčadi trenera Igora Jovičevića priključio se na treningu u petak," poručili su iz Dinama.

Hoće li i njegov dvije godine mlađi brat Dani ostati u modrom dresu i produžiti ugovor s Dinamom doznat ćemo do ponedjeljka kada završava prijelazni rok.

Danijev važeći ugovor s Dinamom traje do 2021. godine, a vodstvo kluba ponudilo mu je novi, daleko izdašniji ugovor do 2024. godine. Navodno, s plaćom od dva milijuna eura godišnje. Međutim, za mladog Španjolca interes su pokazali brojni europski klubovi.

gol expired Bjelica najavio najveći hrvatski derbi, Olmo nije otputovao u Split: ''Sigurno će biti promjena'' divider

Prema internet portalu Transfermarkt, njegova tržišna vrijednost iznosi oko 15 milijuna eura. Međutim, Dinamo se nada kako bi mogao zaraditi više novca.

Iza Dinamovog Španjolca je sjajna sezona u kojoj je bio jedan od ključnih igrača na putu do osmine finala Europske lige, a u svim natjecanjima je zabio 12 golova uz devet asistencija. U dresu mlade španjolske U-21 vrste ovoga je ljeta osvojio europski naslov, a odličnim igrama nastavio je i ove sezone u kvalifikacijama Lige prvaka.

"Za sada sam igrač Dinama, a vidjet ćemo što će biti kasnije," kazao je nedavno mladi Španjolac.

"Oduvijek sam govorio kako želim igrati Ligu prvaka, zašto ne s Dinamom''',dodao je.

Dani Olmo je stigao u Dinamo 2014. godine, a za prvu momčad je debitirao u ligaškom ogledu protiv Lokomotive 7. veljače 2015. godine, kada je u 76. minuti ušao u igru umjesto Paula Machada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider