Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lijepa gesta

Dinamo ponudio navijačima Hajduka hranu i piće zbog jakog nevremena prema Dalmaciji

Dinamo je ponudio svima koji žele hranu i piće nakon derbija na Maksimiru.

Torcida u Zagrebu (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Dinamo je u sklopu 23. kola SuperSport Prve HNL pobijedio Hajduk 4:0 te odigrao najbolju utakmicu sezone.

Oko 14 tisuća navijača okupilo se na prohladnom Maksimiru, od toga je bilo i dvije tisuća navijača Hajduka. Na Poljudu je prodano i više ulaznica, no 500-tinjak navijača Hajduka nije uspjelo vidjeti Zagreb zbog obilnog snijega.

Brojni su zapeli u prometu, a još veći kaos je nastao nakon utakmice. Već oko 15 sati zatvorena je cesta prema Dalmaciji, sigurnosne službe pokušavaju raščistiti snijeg, no vrijeme je nemilosrdno.

Bakljada Derbi je sa sigurnosnog aspekta bio jedan od mirnijih: Pogledajte navijačke brojke divider

Oko 18:15 pripadnici Torcide napustili su Maksimir i zaputili se prema Lučkom, veliki dio njih je pod policijskom pratnjom uspio laganom vožnjom krenuti prema jugu, no tko zna koliko će im sati trebati do Splita i ostalih gradova u Dalmaciji.

Stanje s vremenom pratili su i ljudi iz Dinama koji su ponudili navijačima Hajduka hranu i tople napitke.

''Po završetku utakmice gostujući navijači koji nisu iz Dalmacije kao i oni koji imaju nekoga kod koga mogu prenoćiti su ispraćeni iz kruga stadiona i užeg centra grada. Za sve ostale navijače Hajduka koji još nisu odlučili hoće li i na koji način krenuti prema Dalmaciji, GNK Dinamo je osigurao hranu i tople napitke u krugu stadiona'', rekao je voditelj odjela za sigurnost HNS-a Jurica Jurjević za Danas.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider