Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerljiva pobjeda

VIDEO: Dinamovi napadači razveselili Antu Čačića uoči posljednjeg ispita na pripremama

Nogometaši Dinama pobijedili su Škendiju na pripremama, a sad ih očekuje Spartak Trnava.

Samo 15 minuta trebalo je Josipu Drmiću da zabije svoj prvijenac za Dinamo. Po lijevoj strani prošao je Špikić i oštrom loptom uposlio ovoljetno pojačanje Plavih.

"Prvi dojmovi su dobri, idemo dobro, trenira se jako, sad je samo važno što više tekmi, da ideš dobro, upoznaješ ekipu, pripreme daju svi od sebe, da se pripremimo kad počnemo da smo svi spremni", kaže novi dinamovac Josip Drmić.

Na poluvremenu Čačić mijenja svih 11 igrača, a nakon 9 minuta nastavka već je 2:0. Strijelac Komnen Andrić na asistenciju Brune Petkovića.

"Kad date gol onda sve ide onda i bolje igre i sve, ali dobro, zreliji sam za tih godinu dana, još bolje uklopljen a i logično da bude tako i naravno sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu", rekao je Dinamov napadač.

Uvjerljivo protiv Škendije

Posao protiv Škendije dovršava i konačnih 3:0 postavlja Bruno Petković, nakon lijepe solo akcije u 81oj minuti.

"Dobro je, ove su utakmice prilika da igrači koji su manje igrali koje ja nisam imao priliku upoznati da ih malo vidim, osjetim kako usmjeravati dalje trenažni proces i vidjeti koji igrači mogu odgovoriti zahtjevima Dinama", rekao je Ante Čačić.

Napadači zadovoljili

Posebno zadovoljan Čačić može biti učinkom sve trojice napadača.

"Normalno da to veseli, igrači koje imamo u vrhu napada to njima i pripada, danas im je to pošlo za rukom, ali prerano je za neke dojmove o tome kako trebamo izgledati."

Do kraja priprema Dinamo će odraditi još jednu provjeru, u petak protiv Spartaka iz Trnave. Na njoj sigurno neće biti Bartola Franjića, koji se danas oprostio od suigrača iz Maksimira, i pozirao s braćom Kovač i dresom Wolfsburga. 22godišnjak je potpisao do 2027., a Dinamo će od Nijemaca dobiti sedam i pol milijuna eura odštete.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider