Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kopić jako zadovoljan

Gorica izgubila od Dinama i ostala bez Kristijana Lovrića: "Prve prognoze nisu dobre"

Dinamo je pobijedio Goricu u 23. kolu Prve HNL s 2:1 na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pogotkom Mislava Oršića u 89. minuti susreta 23. kola Prve HNL Dinamo je pobijedio Goricu s 2:1 na Maksimiru, a nakon dvoboja trener Željko Kopić bio je ponosan na svoju momčad.

"Bila je to zahtjevna utakmica, ali zaslužena tri boda. Koliko je slatko pokazala je reakcija svih igrača, klupe, stožera i navijača koji su nam dali veliku podršku", rekao je pa dodao.

Nikola Kalinić Najnovije pojačanje Hajduka poslalo poruku navijačima: "Idemo zajedno do rekorda" divider

"U poluvremenu smo napravili promjene u geometriji. Nakon primljenog gola smo dominirali, mogli smo i prije zabiti drugi gol, a to jako puno govori o mentalnoj snazi i želji da se dobije ova utakmica".

Gorica ostala bez Lovrića

Tri minute prije nego što je Oršić zabio teren je napustio ponajbolji igrač Gorice, Kristijan Lovrić zbog, kako se čini, ozljede kvadricepsa.

"Ostali smo bez Lovrića na duže vrijeme, nije nam ovo bio sretan dan. Prve prognoze nisu optimistične, izgleda je ozljeda ozbiljnija. Vidjet ćemo tko će ga zamijeniti", rekao je trener Gorice Krunoslav Rendulić pa dodao:

"Bili smo prisiljeni na defanzivu više nego smo htjeli, Dinamo ima izuzetno kvalitetne pojedince. Bili smo dobri u obrani, opasni u napadi, ali dobili smo gol u zadnje tri minute. Nažalost, nismo izdržali".

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider