Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu se ovome nadali

Dinamo ostaje bez ''sigurnih'' milijuna? Hoće li Olmo izigrati Leipzig?

Bivši igrač zagrebačkog Dinama, Dani Olmo, velika je želja Barcelone.

Dani Olmo (Foto: Afp)

Dani Olmo napustio je zagrebački Dinamo na zimu 2020. godine za tada rekordnih 29 milijuna eura, Modri su u transfer ugradili klauzulu od 20 % sljedećeg transfera.

Joshua Kimmich Kimmich stao na kraj svim naklapanjima i otkrio pravi razlog Nagelsmannova odlaska divider

Očekivalo se da će Olmo ostvariti transfer od barem 50 milijuna eura, ali godine polako prolaze, Olmo ima zapaženu ulogu u Leipzigu, ali postoji mogućnost da pričeka istek ugovora do ljeta 2024. godine.

Katalonski Mundo Deportivo otkrio je tajni plan Barcelone za povratak Olma.

“Otkako je Dani Olmo sa 16 godina otišao u zagrebački Dinamo, Barcelona ga nije prestala pratiti. Štoviše, od tada ga je tri puta službeno pokušala vratiti, ali su sve njene ponude odbijene. Posljednja je bila na kraju ljetnog prijelaznog roka 2021. i onda je na zimu doveden Ferran Torres, igrač sličnog profila, i to uz odštetu od 55 milijuna eura. Barca je sada krenula u novu ofenzivu, i to kada je Olmo na vrhuncu karijere'', tvrde Katalonci.

Matjaž Kek Slovenija na vrhu skupine s maksimalnim učinkom: Sosedi se dugo mučili, a onda ipak slavili! divider

Znamo da je Olmo velika želja Barcelone, ali što zbog financijskih problema, što zbog financijskog fair-playa, Katalonci su primorani iskoristiti drugu taktiku za Olmov potpis.

''Barcelona je zato tijekom SP-a u Dohi organizirala sastanak s ljudima bliskim Olmu. Na njemu je bio i Xavi, koji je nahvalio Olma i iskazao mu divljenje te istaknuo da mu je on najveća želja. No, podvukao je da Barcelona zbog jako teške financijske situacije ne može platiti odštetu za njega. Zato su ponudili način na koji je to moguće izvesti besplatno: da Olmo odbije Leipzigovu ponudu novog ugovora te da se u ljeto iduće godine u Barcelonu vrati kao slobodan igrač'', stoji u Mundo Deportivu.

Navijač hrvatske nogometne reprezentacije Velški gol u 93. minuti nije ugasio optimizam: Navijači vjeruju u pobjedu Vatrenih u Turskoj divider

Sve je na Olmu, ako odluči ostati do kraja ugovora u Leipzigu, Dinamo će ostati bez značajnih milijuna na koje su računali prilikom prodaje Španjolca.

Što očekujete od utakmice Turska - Hrvatska?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider