Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Razočarani smo"

Dinamo osigurao prijenos utakmice Lige prvaka: Evo gdje možete pratiti utakmicu protiv Valura

U utorak, 13. srpnja Dinamo igra uzvratnu utakmicu Lige prvaka protiv Valura s početkom u 22 sata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo uspio je osigurati prijenos uzvratne utakmice 1. pretkola Lige prvaka Valur - Dinamo, koja je na rasporedu u utorak u 22.00 sata po hrvatskom vremenu.

Prijenos utakmice moguće je pratiti u programu Hrvatske nogometne televizije, priopćio je u ponedjeljak hrvatski prvak.

"GNK Dinamo izražava žaljenje što niti jedna od hrvatskih nacionalnih televizija, a posebno javna televizija, nije prepoznala važnost sudjelovanja hrvatskog predstavnika u Ligi prvaka", stoji u propćenju zagrebačkog kluba.

"U suradnji s partnerima te uz iscrpne pregovore posljednjih nekoliko dana, s ciljem da navijači mogu pratiti svoj klub na novom europskom putu, Dinamo je uspio osigurati prijenos uzvratne utakmice 1. pretkola Lige prvaka".

gol expired Novac koji možemo samo sanjati: Pogledajte koliko je Messi dnevno zarađivao u Barci divider

"Prijenos utakmice moguće je pratiti uživo u programu Hrvatske nogometne televizije. Pozivamo navijače Dinama da uz TV ekrane bodre svoju momčad u ovoj važnoj utakmici", kaže se u priopćenju Dinama.

U prvoj utakmici 1. pretkola Lige prvaka igrači Dinama vodili su 3:0 i imali penal za povećanje vodstva, ali ga nisu iskoristili, a onda su u čudnoj završnici, primili dva pogotka.

Tako da na Island putuju sa minimalnom prednošću (3:2). Ako u Reykjaviku eliminiraju Valur nogometaši Dinama će u 2. pretkolu Lige prvaka igrati protiv ciparske Omonije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider