Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Favoriti smo"

Sve je spremno za ogled protiv Legije: Dinamo oslabljen, ali uvjeren u pobjedu! Pripremili marketinški trik za navijače

Sutra, s početkom u 20 sati Dinamo i Legija igraju prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka na Maksimiru.

Nogometaši Dinama sutra nastavljaju svoj europski put u 3. pretkolu Lige prvaka igraju protiv poljske Legije. Utakmica je na rasporedu u 20 sati.

Prema posljednjim informacijama iz Dinama, za sutrašnju utakmicu trener Damir Krznar neće moći računati na Arijana Ademija i Marka Tolića, dok bi svi drugi trebali biti na raspolaganju. 

Prema najavama trenera "Plavih" neće biti nikakvog opuštanja, s puno respekta je Krznar govorio o prvaku Poljske koji je u posljednjih devet godina, uzeo sedam titula prvaka.

U Maksimir dolaze nakon prvenstvenog poraza, ali u toj utakmici nastupili su s potpuno izmiješanim sastavom. Poljaci poštuju Dinamo, a kako bi se što bolje pripremili za ogled Lige prvaka, trener poljske momčadi posebno se konzultirao s bivšim igračem Hajduka Josipom Juranovićem.

gol expired Talentirani branič stigao na Poljud: Radi se o sinu bivšeg igrača i trenera Hajduka divider

Upravo je Juranović jedan od igrača koji se najviše cijeni u svlačionici poljskog prvaka, a osim toga slovi za jednog od najboljih desnih bekova poljske lige.

"Legija je kombinatorna momčad, vole posjed i nadmetanje. Dosta su ofenzivni, njihova dva beka stoje dosta visoko i pridružuju se napadu, tako da ćemo tu imati zahtjevan zadatak. Koriste pet igrača u napadu, usudio bih se reći da je to bolji dio Legije", rekao je Damir Krznar pa dodao kako idu na pobjedu.

"Svaku utakmicu igramo na pobjedu, mi smo favoriti, to brojke pokazuju, a i tako ćemo se postaviti", zaključio je trener Dinama.

Poljski trener očekuje utakmicu s puno pogodaka

"Pričali smo s Josipom, a on nam je rekao da je Dinamo jako dobra momčad s kvalitetnim igračima. Svjesni smo da su neki od tih igrača nedavno igrali na Europskom prvenstvu, zato ih poštujemo, ali vjerujem u svoju momčad", rekao je trener poljske Legije pa dodao kako će sve osim poraza bit dobar rezutlat za njih.

"Ne očekujem utakmicu bez golova, ali mi, kao i Dinamo, želimo zabiti što je više moguće pogodaka. Sličnu utakmicu očekujem i u uzvratu", zaključio je.

Za sutrašnju utakmicu Dinamo je ukupno prodao nešto više od 2000 ulaznica te su organizirali jedan marketinški trik. Tako kažu da tko kupi kartu za sutrašnju utakmicu, imat će pravo na kupnju karte za eventualni četvrti krug Lige prvaka protiv boljeg iz ogleda Crvene Zvezda i Sheriffa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider