Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razmazili navijače

Dinamovi moderni problemi: "Imali su predobru momčad prije dvije godine, možda je ovo realnost Modrih"

Dinamo je proteklih godina navikao svoje navijače na dizanje ljestvice i sad se teško nosi s realnošću, smatraju voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu.

Hrvatski prvak Dinamo nastavio je svoju turobnu jesen kiksom protiv Gorice u proteklom kolu Supersport HNL-a, a voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu pokušali su otkriti koji mu je problem trenutačno najveći.

Na kojoj poziciji Dinamo ima najboljeg igrača u HNL-u?

"Na poziciji zadnjeg veznog, Josip Mišić bolji je igrač od Selahija, ali nije u boljoj formi", započeo je Ljubičić.

"Dinamo na svim pozicijama ima igrače koji su u top pet u ligi pa onda po toj logici ima najkvalitetniji i najvrjedniji kadar. Također, ona navika pobjeđivanja, koja ne može tek tako nestati, iako su u tom segmentu najviše poljuljani. Ova utakmica protiv Gorice nešto je što smo već nekoliko puta vidjeli ove sezone. Dinamo igra dobro pa na kraju to prospe. Na mentalnom planu su poljuljani", smatra Ljubić.

"Možda je ona Dinamova momčad prije dvije godine bila predobra. Momčad koja je istrčala protiv Villarreala jednostavno je bila predobra. Ovo je možda Dinamova realnost. Ona momčad nije bila realna, nije realno da su Modri toliko dobri", dodao je Pukšar.

Sve o ovoj temi, ali i o ostalim aktualnostima iz minulog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider