Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uprava mora razmisliti

Ključan Dinamov čovjek: "On je taj koji ti motivira momčad u skupu..."

U ponedjeljak od 21 sat gledajte novu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Novi je ponedjeljak, a to znači vrijeme je za novi podcast Utakmicu po utakmicu. Ovaj put uz četiri utakmice Supersport HNL-a tema je bilo i senzacionalno prosipanje Dinama u Europi.

Odlaskom Igora Bišćana puno toga će se promijeniti, a ključna "promjena", smatra Ivan Ljubić, trebala bi biti ostanak Brune Petkovića.

 "Izoliraj Mišića, otežaj Dinamo izlazak preko njega. Bruno Petković je plan B. Preko njega je Dinamo uspio stvarati igru protiv AEK-a, osobito u drugoj utakmici. Koji će ti uvijek donijeti slobodan udarac u suparničkoj polovici. Ponovo je isprovocirao pitanje ima li tko u ovom klubu tko će sjesti s njim i dogovoriti suradnju jer je on još uvijek bez ugovora, a odigrao je senzacionalno“, javio se Ivan Ljubić.

Stigla mu je ponuda iz Saudijske Arabije.

"Neka ide, to mu želim jer u Maksimiru očigledno misle kako im on nije temelj ove momčadi. Da on mora ostati. To se vidi na detaljima, on je taj koji motivira momčad u skupu uoči druge utakmice. Imao je čovjeka od 190 cm i 96 kilograma na leđima cijelu drugu utakmicu. Demonstrirao je strašnu vrijednost“, podvukao je Ljubić.

Sve o ovoj temi, ali i ostale aktualnosti iz domaćeg i euronogometa pratite u ponedjeljak od 21 uvečer u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider