Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najavili novi stadion

Što se događalo na Dinamovoj skupštini? Izglasan novi statut obavijen velom tajni

Dinamo je dobio novi statut, a skupštinu je pratio reporter Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević.

Stipe Antonijević (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Na redovnoj Skupštini Dinama glasalo se o novom statutu. Predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić rekao je da samo bolestan um može reći da se novi status donosi kako bi Zdravko Mamić mogao ostati članom kluba nakon presude u Osijeku te da je stari statut bio zastario.

Član NO-a Ognjen Naglić nakon njega je rekao kako smatra da nije u redu da skupštinari nisu mogli vidjeti novi statut prije nego su došli, te da ga je on kao član NO-a vidio doslovno dva sata prije skupštine.

Unatoč svemu, statut je jednoglasno izglasan. Svih 50 prisutnih od 80 skupštinara su glasali za i novi statut je na snazi.

"Nemamo nijednu pravomoćnu presudu, prema tome čitava stvar je u kontroli. Statut, ako bude krivičnih djela, to regulira. Mi ih zasada nemamo i nadamo se da ih nećemo imati", rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

"Zdravko Mamić će uvijek ostati član i tvorac ovog velikog Dinama kojem svjedočimo ove godine. Kao Uli Hoeness u Bayernu i Silvio Berlusconi u Milanu, oni su tvorci tih klubova bez obzira na presude", rekao je Rožić.

Što je točno u statutu ne znamo, jer statut nismo vidjeli kao ni skupštinari. Bilo je dozvoljeno snimanje samo prvih pet minuta skupštine, a kasnije su bile izjave za medije.

Dodajmo i kako je predsjednik Dinama Barišić istaknuo da je vrijeme da se Dinamo sam izbori za svoj novi stadion, jer ako oni neće, neće nitko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider