Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NOVO VRIJEME DINAMA

Dinamo dobio izvršni i nadzorni odbor, navijačima pripalo pola od onoga što su tražili

Uspješno je izglasan novi izvršni i nadzorni odbor GNK Dinama.

Bad Blue Boys (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Glavni zadatak današnje Dinamove skupštine je odrađen, klub je dobio novih 16 članova izvršnog, odnosno tri člana nadzornog odbora.

To se ostvarilo nakon što je skupština verificirana kvorumom, budući da su na skupštinu došla 43 člana nje, uključujući sedam pripadnika Bad Blue Boysa.

Predsjednik Mirko Barišić dao je prijedlog izvršnog i nadzornog odbora, koji je nakon toga izglasan sa 35 glasova za, sedam glasova protiv i jednim suzdržanim glasačem.

Nakon toga se pristupili glasovanju za potvrdu istih, što je odrađeno gotovo jednoglasno.

Dva BBB-a u izvršnom i jedan u nadzornom odboru

Novi izvršni odbor čine Mirko Barišić, Većeslav Bergman, Ivica Cvitković, Vladimir Gašparović, Janko Gogolja, Nikola Hanžel, Dragutin Kamenski, Damir Najmenik, Ivan Nauković, Milivoj Novak, Ante Todorić, Heinz Truskaller i Dubravko Skender.

Tri člana nadzornog odbora su Zdravko Kačić, Saša Pavliičić-Bekić i Ognjen Naglić.

Prema dostupnim informacijama, Bad Blue Boysi su proteklih dana od Barišića tražili četiri člana u izvršnom i dva u nadzornom odboru, odnosno to im je bio uvjet dolaska na skupštinu, što je bilo potrebno za kvorum.

Jesu li se na jučerašnjem sastanku ipak dogovorili drugačije, ne znamo,  no činjenice je da su na kraju ipak dobili dva člana izvršnog i jednog člana nadzornog odbora.

No, ono glavno je odrađeno. Dinamo ima svoja glavna dva tijela zadužena za donošenje odluka i može nastaviti raditi po statutu.

A upravo taj statut bi trebao biti tema iduće skupštine, odnosno njegova izmjena, koju je Barišić već ranije obećao navijačima. Bit će zanimljivo pratiti što će se dogoditi po toj temi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider