Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NA MAKSIMIRU ZA EUROPU

Estonci misle da mogu srušiti Dinamo, ali sve drugo osim pobjede Modrih bila bi senzacija

Dinamo se nada prolasku u grupnu fazu Europske lige.

Šator za konferencije za medije, odvojene stolice, trake za odvajanje igrača od novinara i tako dalje. To je novo normalno kada su druženja s novinarima u pitanju uoči utakmica. Nakon drame sa Clujom i poraza u Mađarskoj, kada je Flora u pitanju puše se na hladno.

Sigurno da nema tog lako ćemo, veliki je ulog. Naravno da trebamo pobjediti. Moramo ući 100 posto unutra svaku utakmicu i plasirat se'', rekao je kapetan Ademi.

Florina momčad na Transfermarktu vrijedi poput Istre ili Šibenika. Trener Modrih priznaje kako je Dinamo veliki favorit, ali ističe jednu kvalitetu Estonaca.

''Zabijaju puno golova iz prekida i to su stvari na koje trebamo obratiti pažnju.

Nemamo ozljeđenih osim dugo ozljeđenog Leškovića, svi ostali su u konkurenciji za momčad. Tako da mogu izvesti željenu formaciju za koju vjerujem da će odraditi posao'', ističe Mamić.

Kapetan Dinama, Arijan Ademi, ne zanosi se razlikom u kvaliteti između Flore i Modrih. Dovoljno je trauma već prošao kroz euro oglede.

''Nema utakmice unaprijed dobivene, tako ni ova sutra. Mi jesmo favoriti na papiru, ali mi to sutra moramo pokazati i dokazati. I na kraju krajeva sutra pobijedit'', kaže Ademi.

Bilo je prometno posljednjih tjedana u Maksimiru. Stavilo se dovoljno novca u blagajnu, shodno tome momčad će dobiti nova osvježenja.

''Prijelazni rok je još otvoren, nije konačan. Za nas kada su dolasci u pitanju traje i duže nego u ostalim djelovima Europe, tako da radimo. Bit će nekih noviteta, kada tko i koliko biti ćete na vrijeme obavješten'', rekao je trener Dinama.

A uskoro ćemo biti obavješteni hoće li Dinamo s pojačanjima pregovarati kao klub koji će jesen igrati u skupinama Europske lige ili samo HNL. S obzirom da se ciljala Liga Prvaka, utješna je nagrada Modrima itekako bitna.

Pogledajte javljanje uživo s Maksimira:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider