Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne pamti takav odbijanac

Diletti Leotti i Kariusu zabranili ulaz u najpoznatiji svjetski noćni klub: "Pojavila sam se u prekrasnom kaputu, ali Loris je pogriješio"

Diletti Leotti zabranili su ulaz u berlinski Berghain.

Galerija Diletta i Karius Diletta i Karius Diletta i Karius Diletta Leotta

Najljepša svjetska nogometna voditeljica Diletta Leotta pokušala je s partnerom Lorisom Kariusom ući u kultni berlinski noćni klub Berghain, ali morali su se okrenuti na petama i zapaliti kući.

"Bila sam u Berlinu i željela sam ući u Berghain, poznati noćni klub, koji ima strogu kontrolu na ulaznim vratima", prenose talijanski mediji riječi svjetski poznate ljepotice.

Televizijska voditeljica bila je s partnerom Lorisom Kariusom, Newcastleovim golmanom, na kratkom odmoru u Berlinu. On je nekoć branio za Herthu, pa dobro poznaje njemačku prijestolnicu, objavili su svoje dogodovštine na Instagramu, lijepo se zabavili, kažu, ali ne u Berghainu.

"Pojavila sam se na vratima u svojem prekrasnom kaputu i sa širokim ih osmijehom pozdravila, ali… Nikad u životu nisu me tako odbili. Ne postoji službeni dress code, ali posjetitelji tog kluba uglavnom nose crne outfite."

Međutim, talijanska voditeljica uvjerena je kako nije kriva njezina odjevna kombinacija.

"Loris je pogriješio, između ostalog, jer me je poslao prvu unutra. Djevojke obično imaju više šansi, ali pogledali su me i nisu me primili", otkrila je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider