Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobio žuti karton

VIDEO Atleticov trener Diego Simeone u 99. minuti utakmice protiv Cityja povukao nestvaran potez

Cijeli stadion je zviždao, a Diego Simeone ironično je pokazao navijačima da prestanu zviždati i zaplješću, što su oni i učinili, međutim sudac je shvatio što čini i nagradio ga žutim kartonom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica Atletico Madrida i Manchester Cityja u Ligi prvaka prošla je uz puno više vatrometa nego što se očekivalo. U 180 minuta pao je jedan gol, ali "zaraćene strane" uspjele su se zakačiti nekoliko puta, a sve je kulminiralo kaosom u tunelu poslije susreta.

Igrači Atletico Madrida pokušali su na sve načine doći do tog gola koji bi ih ostavio u igri, ali nisu uspjeli i na koncu je City otišao na Real Madrid u polufinalu. Osobito zanimljiva bila je završnica drugog dvoboja, a u devetoj minuti sudačke nadoknade trener domaćih Diego Simeone povukao je nestvaran potez.

Pogledajte njegov potez OVDJE.

Simeone se ironično sprdao sa situacijom

Iskre su sijevale na sve strane, crveni karton Felipea dodatno je razbuktao situaciju, a kad je Fernandinho legao na travnjak i žalio se na ozljedu, krenula je simfonija zvižduka navijača Atletica.

Diego Simeone ironično ih je zatražio neka prestanu i gestikulirao "počnite pljeskati", što su oni i učinili. Simeone je kasnije smirivao i Savića, koji se sukobio s Fodenom, a na koncu cijele priče, kad je sudac shvatio njegovu ironiju, pokazao mu je žuti karton.

Pokušao je objasniti sucu kako je on zapravo mirotvorac, ali bilo je jasno kao dan da radi upravo suprotno. Simeone je i inače temperamentan trener i radi svašta na utakmicama, ali ovaj put prešao je granice ukusa…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider