Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opći kaos na terenu

Simeone ne zna gubiti: Nakon utakmice prigovarao sucu pa odgurnuo trenera! Igrač Feyenoorda ruga se Carrascu

Prijateljsku utakmicu Feyenoorda i Atletico Madrida obilježila je opća makljaža na terenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jučer je u Rotterdamu odigran prijateljski susret između Feyenoorda i Atletico Madrida u kojem je slavila nizozemska momčad sa 2:1.

Nažalost, utakmicu nisu obilježili golovi i vrhunski potezi nogometaša, već obračuni između suparničkih igrača, ali i trenera.

Sukob je eskalirao krajem prvog poluvremena, kada je belgijski nogometaš Yannick Carrasco napravio prekršaj uz sam rub terena, a onda krenuo u obračun s igračima Feyenoorda.

Najgore je prošao turski nogometaš Orkan Kokcu kojeg je uhvatio za dres i krenuo se naguravati s njim. Iako su ostali igrači brzo uletjeli između njih dvojice, Carrasco se nikako nije mogao smiriti.

Ubrzo je na teren uletio i trener madridskog Atletica Diego Simeone koji je pokušao urazumiti belgijskog nogometaša, ali već je bilo prekasno. Sudac je izvadio crveni karton i pokazao belgijskom nogometašu da krene prema svlačionici.

Nakon utakmice, turski nogometaš Feyenoorda objavio je zanimljiv status na svom Twitter profilu. Našalio se na obračun s belgijskom nogometašem Atletico Madrida.

"Mislio sam da dresove razmjenjujemo na kraju utakmice", napisao je.

 

Međutim, tu nije bio kraj obračunima.

Situacija je još jednom eskalirala na kraju utakmice, na centru terena. Dok su trajali uobičajeni pozdravi između nogometaša, Simeone je imao štošta za poručiti glavnom sucu utakmice.

Potužio se na drugi pogodak nizozemske momčadi za koji je uporno tvrdio da je postignut iz zaleđa, a kada mu je trener Feyenoorda Arne Slot krenuo pružiti ruku, Simeone ga je odgurnuo.

Nakon utakmice, Slot se našalio pred televizijskim kamerama.

"Da me nije imao tko zaštititi na terenu, bio bih u velikih problemima", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider