Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo što leti je - zub

Veliki ratnik ostao bez zubi: Ni ovakav nokaut nije dovoljan da Madriđanima sude penal

Nevjerojatan podatak prati madridski klub ove sezone, a najbolje ga simbolizira ova scena.

Godin ostao bez zuba (Screensho)

Jedina konkurencija Barceloni ove sezone u Španjolskoj stiže iz Madrida. No to nije aktualni prvak Real, već Atletico koji je vrijednom pobjedom u derbiju protiv Valencije smanjio zaostatak za Barcom na devet bodova. I dalje je prednost Katalonaca velika, ali jedini koji ima nekakve šanse to dostići jest Atletico.

Na žalost za Diega Simeona, tri boda na Metropolitanu platio je ozljedom Diega Godina, svog najvećeg ratnika na terenu. Borbeni Urugvajac vjerojatno će propustiti koji susret, navodno čak tri u prvenstvu i jedan u Ligi prvaka, nagađaju španjolski mediji. Morao je na manju operaciju lica nakon što ga je brutalno nokautirao brazilski vratar Neto.

Neki će reći kako se radilo o sudaru. Godin je gurnut u skoku nakon gužve i međusobnog guranja igrača kod prekida, a posljedica je nalet Neta na glavu Urugvajca koji je momentalno ostao bez jednog zuba, uhvaćenog od oka kamere dok je letio iz njegovih usta. U bolnici su Godinu morali izvaditi još dva.

Diego Godin (Foto: AFP) Diego Godin nakon starta Neta (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Drugi pak tvrde kako se tu morao dosuditi kazneni udarac za Madriđane. U oči bode sljedeći podatak: u 22 kola u korist Atletica nije dosuđen niti jedan jedini penal! To se u španjolskom prvenstvu jednom klubu nije dogodilo, piše Mundo Deportivo, list iz Barcelone, čak 42 godine. Tada je u istoj situaciji bio Betis iz Seville.

''Valjda netko mora poginuti da nam sude jedanaesterac'', sipao je gorčinu nakon pobjede protiv Valencije Diego Simeone komentirajući situaciju s Godinom.

Jedini penal ove sezone Atletico je dobio u Ligi prvaka protiv Chelseaja, a bez najstrožih kazni uhvatiti Barcu bit će gotovo nemoguće.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider