Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"što je to u vodi?"

Kako nam samo nedostaje Drogba na europskim travnjacima: Kreirao preokret i oduševio proslavom!

Iako ima punih 40 godina, Didier Drogba i dalje je jedan od najomiljenijih nogometaša u svijetu.

Didier Drogba (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Didier Drogba jako nedostaje najvećoj nogometnoj sceni. Bjelokošćanin trenutno igra u drugom razredu američke nogometne lige za Phoenix, koji je noćas igrao protiv druge momčadi LA Galaxyja i slavio s 4:3. Drogba je bio autor preokreta, nakon što je njegova momčad zaostajala 3:1.

No obo što ćemo pamtiti u ovoj utakmici je njegov potez prije pogotka za 3:3 i potom proslava gola. Pripremajući se izvesti korner Drogba je prišao dvojici mladića koji su sjedili odmah iza korner zastavice. Na stolu je bila boca s vodom koju je uzeo, malo popio i vratio se svojem zadatku.

Ubacio je loptu prema petercu gdje ju je Johnson glavom poslao u mrežu za 3:3. Drogba se okrenuo prema mladiću od kojeg je uzeo vodu, ponovno uzeo bocu i proslavio pogodak prolivši si vodu po glavi, dok je istovremeno komentator urlao: "što je to u vodi?!".

Klub je nakon utakmice objavio da je Drogba rekao mladićima da će zabiti iz tog kornera koji se spremao izvesti kada je započela cijela priča s vodom.

Sedam minuta kasnije Drogba je zabio pogodak iz jedanaesterca za slavlje 4:3 i treće mjesto na ljestvici Zapadne konferencije.

Onaj kome ne nedostaje gledati Drogbu na nogometnim travnjacima svakog vikenda i preko tjedna, taj jednostavno ne voli nogomet u punom značenju te riječi!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider