Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi susret

Didier Deschamps komentirao susret s Hrvatskom u skupini Lige nacija

Francuzi otvaraju natjecanje u skupini 3. lipnja kod kuće protiv Danske, a tri dana kasnije gostuju u Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šest utakmica Lige nacija poslužit će kao priprema za Svjetsko prvenstvo, kazao je izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps nakon što su "Tricolori" završili u skupini s Hrvatskom, Danskom i Austrijom.

"Uvijek je teško i delikatno komentirati ždrijeb. Na papiru je moglo biti i gore. Osim toga, omogućuje nam protivnike različitih stilova i, s obzirom na Svjetsko prvenstvo, zanimljivo je. Igrat ćemo s reprezentacija koja igraju taktički različito," istaknuo je izbornik aktualnih svjetskih prvaka, ali i posljednjih pobjednika Lige nacija.

gol expired Trener Hajduka: "Želim vjerovati da suci ne griješe namjerno, a samo Bog zna rezultat" divider

"Respektiramo naše protivnike, Dansku koja je bila polufinalist prošlog EURO-a, Hrvatsku koju dobro poznajemo i Austriju koja je u play-offu za Svjetsko prvenstvo. S obzirom na današnju situaciju, nemogućnost priprema za Svjetsko prvenstvo i prijateljske utakmice, ovih će šest utakmica poslužiti kao priprema. I nećemo imati duga putovanja, što je dobro," dodao je u izjavi koju je objavio FFF.

Francuzi otvaraju natjecanje u skupini 3. lipnja kod kuće protiv Danske, a tri dana kasnije gostuju u Hrvatskoj. Desetog lipnja slijedi im gostovanje u Austriji, a 13. lipnja je uzvrat protiv "Vatrenih".

gol expired Hamilton i Mercedes se nisu pojavili na dodjeli nagrada, Lewis nije pokupio onu za osobu godine divider

U zadnja dva rujanska kola Francuzi će igrati kod kuće protiv Austrije (22. rujna), te u Danskoj (25. rujna).

"U Ligi nacija ćemo igrat s puno odlučnost i ambicija," poručio je Deschamps.

Francuska je bila pobjednik posljednjeg izdanja Lige nacija nakon što je u finalu 10. listopada na San Siru pobijedila Španjolsku sa 2-1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider