Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
torcida poslala poruku

Burno na terenu i tribinama: Sukob BBB-a i policije, incident u loži!

Veliki hrvatski derbi bio je uzbudljiv i na tribinama.

Utakmica Hajduka i Dinama na Poljudu opravdala je epitet najvećeg hrvatskog derbija; burno je bilo na terenu, ali i na tribinama.

Još prije početka utakmice Torcida je priredila bakljadu zbog koje je utakmica počela u oblaku dima. U 63. minuti izvjesili su koreografiju s imenima nekolicine osoba iz hrvatskog političkog i nogometnog svijeta, uz poruku: ''Kriminalno loši s obzirom na sastav.''

Uslijedila je bakljada, a nakon što je nekoliko baklji poletjelo u teren utakmica je bila nakratko prekinuta.

Nisu mirovali ni Bad Blue Boysi na drugoj strani stadiona. Oni su ispalili tri rakete, od kojih su dvije poletjele prema terenu, a jedna prema publici na zapadnoj tribini. Policija je intervenirala i ušla na tribinu s BBB-ima gdje je došlo do kratkotrajnog sukoba nakon kojeg se situacija ipak smirila.

Tko je više zaslužio pobjedu u derbiju?

Ukupno glasova:

Burno je bilo u svečanoj loži. Prema pisanju Dalmatinskog portala, u završnici utakmice došlo je do sukoba između Dinamovog Tomislava Svetine i Hajdukovih Marija Branca i Ivana Kosa.

Sukob je počeo nakon što je Svetina dobacio ''ima pravde'' nakon preokreta Dinama u sudačkoj nadoknadi. Nakon što je Hajduk izjednačio, Branco mu je odgovorio nakon čega ga je Svetina uhvatio za ruku. Branco je na to poludio i došlo je do naguravanja, a posebno je ljut bio Kos kojeg su držala petorica, piše Dalmatinski portal. Na kraju su morale intervenirati i snage reda.

Utakmica je nakon dramatične završnice završila rezultatom 2:2.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider