Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je ovo?

Delije razvile koreografiju u bojama Ukrajine koja je sve zbunila, makljaže u Beogradu između navijača i igrača

Nevjerojatne su se stvari događale u Beogradu na derbiju Crvene zvezde i Partizana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Beogradu se ove nedjelje igrao najveći srpski derbi između Crvene zvezde i Partizana. Uoči utakmice huligani su imali svoj pir demoliravši jedan restoran, pišu tamošnji mediji.

Na snimci se mogu vidjeti huligani kako napadaju nekoga, a svi su bili naoružani palicama.

No to nije najgore što smo vidjeli na derbiju na stadionu Crvene zvezde. Mlatili su se i igrači ispred tunela, i to poput najokorjelijih huligana.

Scena je iz ''Maratonaca'', nema veze s Ukrajinom, ali je mnoge podsjetila

Ali ni to nije sve. Domaći su navijači prije utakmice priredili koreografiju preko cijele tribine u bojama ukrajinske zastave na kojoj je groblje. Barem se tako činilo na prvu jer je potom dignuta tzv. šetalica na kojoj je bio lik iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug".

Ispod je pisala poruka ''Dobra večer'', što asocira na poznatu scenu kada starac iz filma na mjesečini dolazi i izgovara te riječi, a svi počinju bježati.

Mnogi su odmah pomislili kako se radi o morbidnoj poruci vezanoj za Ukrajinu zbog boja koreografije i groblja, ali vezana je vjerojatno ipak za Grobare, koji bi trebali bježati kao u spomenutom filmu.

No ipak nisu svi uvjereni da je samo to bila poruka jer se na komentarima ispod članaka na srbijanskim medijima mogu vidjeti mnogi komentari čitatelja koji su također odmah pomislili na poruku upućenu protiv Ukrajinaca, što su mnogi, nažalost, i odobravali.

Galeriju sporne koreografije pogledajte ovdje

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider