Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlučan u borbi

Lovren priznao što mu je najteže s čime se suočava u Liverpoolu: ''To je dio igre i morate prihvatiti''

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren priznao je da nije lako biti strpljiv kako bi izborio mjesto u prvoj momčadi Liverpoola.

Dejan Lovren (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dejan Lovren priznaje da se trudi biti strpljiv kada izostane iz momčadi, ali odlučan je u borbi protiv svih izazova. Hrvatski stoper je ove sezone skupio samo tri utakmice od 90 minuta u svim natjecanjima.

Prošle sezone startao je u samo šest utakmica od siječnja, izgubivši mjesto od Joela Matipa, a godinu je završio kao četvrta opcija na stoperskoj poziciji. Činili se kako su se otvorila izlazna vrata za 30-godišnjaka, ali iako je bilo puno nagađanja o njegovom odlasku, Lovren je donio odluku da ostane i bori se za svoje mjesto.

''To je dio posla, raditi naporno iza kulise, čak i ako nemate priliku. Uvijek sam vjerovao u sebe i davao 100 posto na terenu. Gazda to vidi i na kraju je njegova odluka tko igra ili ne. Ja sam borac'', rekao je Lovren.

Jurgen Klopp i Dejan Lovren (Foto: AFP) Lovren otkrio tajnu Kloppova uspjeha: ''Prošle su već četiri godine?'' divider

''Ključna stvar je biti strpljiv. Ima igrača koji su strpljivi i koji nisu strpljivi. To je dio igre i to morate prihvatiti'', dodao je hrvatski reprezentativac.

Lovren je prošao kroz nekoliko teških perioda u klubu i uvijek se vratio jači.

''Dajem više od 100 posto za ovaj klub od prvog dana. Postoje dobri i loši dani, ali šest godina je prilično dugo. U ovom trenutku je sve u redu. Da vidimo što će se dogoditi. Bio mi je izazov ovog ljeta ostati ovdje, ali dao sam sve od sebe u predsezoni. Na kraju sam ostao i presretan sam'', kazao je Lovren.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider