Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
o salahu, modriću...

Lovren otkrio tko je, po njemu, najbolji stoper svijeta: ''Ramos radi više grešaka od mene''

Lovren se u neformalnom razgovoru dotaknuo mnogih tema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dejan Lovren gostovao je u serijalu ''Fifa & Chill'' popularnog YouTube kanala Copa 90, u kojem nogometaši u neformalnom tonu razgovaraju o mnogim temama.

Lovren se pokazao kao vrlo duhovit i otvoren sugovornik, što sugeriraju i komentari ispod videa - gledatelji su puni pohvala na račun stopera Liverpoola i hrvatske reprezentacije. U razgovoru se dotaknuo mnogih tema - prijateljstva s Mohamedom Salahom, izjave da je jedan od najboljih stopera svijeta, najtežeg protivnika u karijeri…

Počelo je s Lovrenovom izjavom da je ''jedan od najboljih stopera svijeta'', što je poručio engleskim medijima nakon pobjede u polufinalu SP-a protiv Engleske. Lovren je otkrio koje stopere, uz sebe, smatra najboljima.

''Virgil Van Dijk, imali smo odličnu prošlu sezonu. Raphale Varane, zaslužuje više priznanja nego što dobiva, više od Ramosa. Za mene je on definitivno bolji od Ramosa, mislim da su izabrali njega za najboljeg obrambenog na svijetu, ali Varane je zaslužio to priznanje. Moram uzeti u obzir i Thiaga Silvu, iskusnog stopera. Nije toliko visok, ali skače jako visoko i snažan je'', rekao je Lovren.

Objasnio kako se sprijateljio sa Salahom

Lovren se osvrnuo i na etiketu ''kiksera'' i igrača sklonog pogreškama.

''Ne možete suditi na osnovu jedne utakmice. Ljudi vas uhvate za te pogreške, ne gledaju sve dobre stvari koje radite. Mislim da nekad ne zaslužujem negativne kritike koje dobijem. Pogledajte Ramosa, radi više grešaka od mene. Ali on je u Realu, kad napraviš pogrešku svejedno pobijediš 5:1. Ja nemam sreće, kad napravim pogrešku, bude 0:1, ha-ha'', rekao je Lovren.

Otkrio je i kako se sprijateljio s Mohamedom Salahom.

''Rekao bih da je to krenulo od prvog dana. Osjetili smo povezanost, pričali smo dosta o svemu, privatnim stvarima. Imamo sličnu pozadinu, obojica smo prošli težak život. Nije bilo lako odrastati u Egiptu, a ja sam imao sličnu situaciju u ratu u Hrvatskoj. Tu je i njegova normalnost, dobri smo prijatelji, pijemo kavu i šalimo se.''

Najteži protivnik u karijeri - Bale

Kao najtežeg protivnika u karijeri istaknuo je Garetha Balea.

''Najteži protivnik bio mi je Bale. Igrao sam u Lyonu, a on u Tottenhamu. Bio je brz i jak sa snažnom ljevicom.''

Neizbježno pitanje bilo je i srebrno ljeto Vatrenih i igranje s Lukom Modrićem.

"Zaslužio je najgradu za najboljeg igrača svijeta. Čast je igrati s njim. Kad pogledate pored kakvih zvijezda je osvojio tu nagradu, zaslužuje i više priznanja'', rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider