Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrao i majer

Lyon remizirao protiv Nantesa: Dejan Lovren odigrao cijelu utakmicu

Nastupio je i Lovro Majer koji je s Rennesom poražen na gostovanju kod Clermonta sa 1:2.

Dejan Lovren (Foto: Guliver image)

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren (33) nastupio je za Lyon u susretu 18. kola francuskog nogometnog prvenstva protiv Natesa koji je završio bez golova.

Bio je to njegov prvi nastup za "lavove" kojima se pridružio početkom ove godine stigavši iz ruskog Zenita.

Podsjetimo, Lovren je za Lyon igrao i od 2010. do 2013. godine te upisao 102 nastupa prije nego što je prodan u Southampton. Na stadionu St. Mary's zadržao se tek jednu sezonu, a potom je šest godina igrao za Liverpool. U srpnju 2020. preselio se u Zenit.

Lovren je u svom prvom nastupu bio jedan od boljih igrača susreta, a zanimljivo Lyon u 2023. još nije zabio gol. U prvom susretu ove godine je izgubio od Clermonta (0:1), a sada je remizirao kod Nantes (0:0).

Nastupio je i Lovro Majer koji je s Rennesom poražen na gostovanju kod Clermonta sa 1:2.

Bio je to susret u kojem su gosti zaradili čak dva crvena kartona, a Clermont je izborio pobjedu golom Johana Gastiena u petoj minuti nadoknade.

gol expired VIDEO Bili smo u taboru Osijeka: Žaper postao stoper, a kapetan se vratio u pogon divider

Domaćin je poveo u 32. minuti golom Grejohna Kyeija, a izjednačio je Arnaudo Kalimuendo u 74. minuti. Međutim, samo tri minute kasnije Benjamin Bourigeaud je zaradio drugi žuti karton, a u 83. je "pocrvenio" i Warmed Omari. Kada se već činilo da će Rennes izvući barem bod, Gastien je zabio za pobjedu domaćina. Majer je za goste igrao od 60. minute.

Na ljestvici vodi PSG sa 44 boda, četiri više od Lensa, dok je Marseille treći sa 36 bodova, no sva tri kluba još večeras igraju.

Rennes je četvrti sa 34 boda, dok Lyon na osmom mjestu ima 25 bodova, baš kao i Clermont koji je stepenicu niže.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider