Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zaigrao u samo 13 utakmica

Dejan Lovren na meti talijanskih velikana: Utakmica protiv Tottenhama puno će reći

Dejan Lovren mogao bi ovog ljeta dobiti nekoliko ponuda iz Italije.

Dejan Lovren zabija pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dejan Lovren izgubio je mjesto prvog stopera uz Virgila van Dijka u momčadi Liverpoola. Iako se oporavio od ozljede još krajem veljače, Dejan Lovren nije zaigrao ni u jednoj od predstojećih pet utakmica Redsa, a u dvije od njih nije čak ni konkurirao za sastav (vjerojatno iz predostrožnosti). Prednost je dobio Joel Matip.

To je bio dovoljan razlog britanskim tabloidima da se raspišu o njegovu odlasku iz Liverpoola, a kao potencijalnu destinaciju naveli su Italiju. Napoli, Roma i Milan navodno su zainteresirane strane za dovođenje hrvatskog stopera, a cijena koju bi morali platiti vrti se oko 30-ak milijuna eura.

Navedeni talijanski klubovi u potrazi su za stoperima kako bi pojačali svoju obranu i pokušali dogodine parirati Juventusu u borbi za naslov prvaka. To se posebno odnosi na Romu, koja je ove sezone primila čak 39 pogodaka u 28 utakmica. Milan je primio 26, a Napoli 23. Juventus svega 19...

Lovren se prošlog tjedna vratio na travnjak u dresu reprezentacije, koja je izgubila na gostovanju kod Mađarske u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga ovog vikenda, kada Liverool igra kod kuće protiv Tottenhama, trener Jurgen Klopp vratiti u prvu momčad.

Ove sezone Lovren je zaigrao u svega 13 utakmica u svim natjecanjima za Liverpool, od čega je u dvije nastupio samo minutu u jednoj, odnosno šest u drugoj utakmici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider