Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEOČEKIVAN IZBOR

Englezi u izostanku Kanea dobili novog kapetana

Budući da Englezima nedostaju Harry Kane i Kyle Walker, na teren protiv Belgije izvest će ih novi kapetan.

Southgate i Kane (Foto: Afp)

Nakon domaćeg poraza protiv Brazila na Wembleyu, nogometaši Engleske odigrat će još jedan jaki susret. Na istom mjestu sutra će dočekati Belgiju.

Osim zanimljive odluke po pitanju dresova, Englezi će u ovom susretu imati još jednu novinu. Jedan igrač po prvi put će ponijeti kapetansku vrpcu.

Kapetanska traka u jubilarnom 50. nastupu

Kako u sastavu neće biti Harryja Kanea, ali niti Kylea Walkera, kapetansku traku dobit će veznjak Arsenala, Declan Rice.

Skupo plaćeni bivši kapetan West Hama ove sezone za Topnike igra fantastično, a već neko vrijeme je i standardni član prvog sastava Gordon Albiona, a u reprezentativnom je dresu ovaj 25-godišnjak odigrao već 49 susreta.

Tako će u jubilarnom 50. nastupu po prvi put ponijeti kapetansku vrpcu, a zadatak mu neće biti lak. Iako se radi o prijateljskim utakmicama, engleska javnost sve je kritičnija prema partijama momčadi Garetha Southgatea.

Ipak, vjeruje se da je status bivšeg reprezentativnog stopera siguran do kraja Eura, a budućnost suradnja ovisit će o rezultatu koji će aktualni viceprvak Europe tamo ostvariti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider