Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LOV NA PRVU LIGU

Silvio Marić u Rudeš doveo ikonu hrvatskog nogometa

Vodstvo Rudeša odlučilo je momčad u ruke dati jednom od najiskusnijih hrvatskih trenera, Davoru Mladini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavni favoriti za osvajanje Prve nogometne lige, odnosno drugog ranga hrvatskog ligaškog nogometa, imaju novog trenera. Naravno, u pitanju je Rudeš, koji je još 12. rujna raskinuo suradnju s Matom Neretljakom, a novo ime na njihovoj klupi je Davor Mladina.

On će tako zamijeniti Silvija Marića, koji je nakratko sjeo na klupu, a sad se vraća u svoju primarnu ulogu, onu glavnog menadžera ekipe.

Prvoligaške ambicije

Rudeš je glavni favorit za osvajanje ovog natjecanja te plasman u najviši rang hrvatskog nogometa, no nisu najbolje startali sezonu. Ipak, drže prvo mjesto ljestvice upravo zbog toga što se apsolutno nitko ne može pohvaliti dobrim startom u ovoj izuzetno izjednačenoj ligi.

Inače, Rudeš otvoreno izražava ambicije iduće sezone igrati u najvišem rangu.

Što se tiče Mladine, on je najviše puta sjedio na klupi Hrvatskog Dragovoljca, gdje mu je ujedno bio i posljednji angažman. Klupu crno-plavih je napustio dolaskom financijskih problema, kad je tada još uvijek prvoligaša napustila gotovo cijela prvi momčad.

Tijekom karijere vodio je još Imotski, Marsoniju, Cibaliju, Primorac, GOŠK, Široki Brijeg, Lučko, Goricu, Međimurje i mnoge druge klubove.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider