Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ponijelo ga u slavlju...

Lovren zabio prvijenac za pobjedu u stilu Lea Messija!

Mladi hrvatski nogometaš Davor Lovren postigao je prvijenac u dresu Fortune Dusseldorf, u koju je stigao iz Dinama prošlog ljeta.

Lovren loba vratara (Screenshot)

Prvijenac u dresu Fortune Dusseldorf postigao je Davor Lovren i to u pobjedi kod Braunschweiga 1:0. Dinamov nogometaš zabio je gol već u 9. minuti utakmice, ali je prije kraja prvog dijela morao napustiti travnjak, jer je bio na rubu dobivanja crvenog kartona.

Lovren, koji je na posudbi u Fortuni do kraja lipnja 2019. godine, svoj je prvijenac postigao u 9. minuti susreta. Uzeo je loptu nakon prodora suigrača Ramana, izašao pred vratara domaćina i u stilu Lionela Messija ga prebacio. Prvijenac je proslavio skidanjem dresa, zbog čega je zaradio žuti karton.

U nastavku poluvremena Lovren je bio preoštar u nekim startovima na suparničke igrače, pa ga je strateg gostiju Friedhelm Funkel odlučio povući s travnjaka u 42. minuti susreta.

Fortuna je ovom pobjedom barem privremeno preuzela vrh 2. Bundeslige s 34 boda na kontu. Prvi pratitelji Kiel ima 33 boda, dok je Nurnberg treći s 32 boda na kontu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider