Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ma kakvi messi i ronaldo

''On je predobar za Zlatnu loptu'': Provjerite zašto novi video legende već ima više od 5 milijuna pregleda

On je legenda talijanskog nogometa, ali ne i Serie A. On je najuzbudljiviji bradonja u nogometu.

Davide Moscardelli

Duga brada, čudesno baratanje loptom i top u nogama, to je Davide Moscardelli. Legenda talijanskog nogometa igra i u 40. godini, i to za Pisu, s kojom se bori za ulazak u Serie B. Baš danas igraju uzvrat s Carrareseom nakon 2:2 iz prve utakmice (pobjednik ide u posljednju rundu kvalifikacija).

Moscardelli je jedan od onih osebujnih likova koji su se davno zavukli pod kožu nogometnih romantika. Većinu je karijere proveo u nižim ligama, s tek nekoliko sezona za Chievo i Bolognu u Serie A, ali je uvijek bio omiljen lik.

Prije dva tjedna netko je napravio kompilaciju njegovih najljepših golova i poteza koja je završila na naslovnici Youtubea zbog svoje popularnosti. Do sada je skupila više od pet milijuna pregleda i više od šest tisuća komentara. Sam naziv ''Davide Moscardelli predobar za Zlatnu loptu'' govori dovoljno, a komentari su u sličnom stilu.

Veliki navijač Rome, Moscardelli se na Instagramu oprostio od Danielea de Rossija, ali on ovih dana nije ništa manje popularan od legende rimskog kluba. Naprotiv, samo pogledajte što ispod ovog hit-videa što ljudi pišu od Davideu…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider