Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
krenule nove porcije

Prije tjedan dana razbjesnio navijače i postao predmet sprdnje: Za "nagradu" dobio novi ugovor i izazvao lavinu reakcija

David Luiz bit će nogometaš Arsenala još najmanje godinu dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilski reprezentativac 33-godišnji David Luiz produljio je svoj ugovor s Arsenalom na još godinu dana, objavio je engleski prvoligaš u srijedu.

Luiz je u Arsenal došao prošlo ljeto iz Chelsea i prvotno je htio produljiti ugovor na dvije godine, ali je onda ipak prihvatio produljenje do 2021. jer se, prema pisanju medija, želi vratiti u Benficu.

gol expired Provokativna rođendanska čestitka HNS-a Leu Messiju: "Slavljeniče, što kažeš na revanš?" divider

"David je zaista važan igrač za nas, njegove asistencije, njegova komunikacija s momčadi na terenu i izvan terena. Pomaže svima", izjavio je tehnički direktor Arsenala Edu.

Podsjetimo, prošli tjedan David Luiz navukao je na sebe bijes navijača Arsenala i veliki broj kritičara nakon izvedbe protiv Manchester Cityja.

gol expired Čuveni stadion odlazi u povijest: Klubovi postigli dogovor, bliži se rušenje nogometne katedrale divider

On je u razmaku od pet minuta uspio biti krivac za prvi pogodak Građana, a potom je skrivio jedanaesterac i pritom zaradio crveni karton. Nakon toga počelo je brutalno sprdanje s njim na društvenim mrežama. 

Ništa manje reakcija nema ni sada kada je produljio ugovor s Arsenalom na dodatnih godinu dana. 

gol expired Ivan Rakitić iskren nakon što je iščupao Barcelonu i svojim golom donio tri boda: "Ovo nije normalno" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider