Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte što je učinio

VIDEO Juranovićev suigrač gestom uvrijedio trenera dok su gubili od Napolija, klub ga suspendirao

Iako je prema SofaScoreu bio jedan od najboljih na terenu, šef Union Berlina odlučio ga je zamijeniti, Davidu Datru Fofani to se nije svidjelo.

David Datro Fofana (Foto: Profimedia)

Suigrač hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića, David Datro Fofana odbio se rukovati s trenerom Union Berlina na izlasku iz igre i zato će morati sedam dana raditi odvojen od ostatka momčadi.

Vatreni nije igrao zbog ozljede, ali mladi napadač Chelsea na posudbi u bundesligašu morao je napustiti igru u 69. minuti i na izlasku iz igre protiv Napolija u utorak u Ligi prvaka odbio se rukovati s Ursom Fischerom.

Sergej Jakirović Češki mediji o Jakiroviću: “Angažman mu je počeo sa Spartom, a mogao bi završiti s Plzenom“ divider

Možda je imao pravo jer je prema SofaScoreu bio jedan od najbolje ocijenjenih domaćih igrača na travnjaku, međutim švicarski trener imao je svojih ideja. One se izgleda nisu sviđale mladiću i zato je sankcioniran suspenzijom s klupskih aktivnosti tjedan dana.

Kaznu si je umanjio jer je, navode iz Uniona, poslije utakmice shvatio što je učinio i javno se ispričao na društvenim mrežama.

Manchester United Usprkos ne baš bajnim rezultatima Manchester United ostvario rekordne prihode divider

“Ispričavam se klubu, treneru, suigračima i navijačima zbog neprimjerenog ponašanja. Gesta koju sam učinio mi ne priliči, bio sam frustriran jer sam želio pomoći svojoj momčadi do povoljnog rezultata. Nastavit ćemo raditi i vratiti se jači u prvenstvu, ali i u Ligi prvaka.“

Union poslije tri utakmice u klupskoj premijeri u ovom natjecanju još nema bod, a prije Napolija, dobivali su ih Real i Braga. Juranović zbog ozljede nije mogao pomoći svojima pred kojima je težak zadatak, ako se još nadaju plasmanu u drugi krug.

Čini se kako ih je debi u Ligi prvaka izbacio iz ritma i u prvenstvu jer su u tekućoj sezoni tek 15. s šest bodovoa iz osam utakmica, vezali su devet poraza zaredom…

Pogledajte incident OVDJE.

Sastavi:

Tablica skupine:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider