Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će igrati?

Koronavirus poharao redove Real Madrida, otpala još dva igrača

Real Madrid ove srijede gostuje kod Athletica u susretu 21. kola La Lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida ove srijede gostuju kod Athletic Bilbaa, a za posljednju utakmicu u ovoj godini neće moći računati na čak 11 igrača!

Prema posljednjim informacijama iz španjolske prijestolnice, "kraljevski klub" je ostao bez još dvojice igrača, Davida Alabe i Isca koji su bili pozitivni na testiranju za koronavirus.

Iako je hrvatski nogometaš Luka Modrić negativan, on još uvijek osjeća simptome tako da neće na put, kao ni Marcelo, Asensio, Rodrygo, Bale i Lunin, dok su Dani Ceballos i Carvajal ozlijeđeni, a Casemiro ima žute kartone.

"Mislim da nam je potrebno više jasnoće u tom pogledu. Istina je da Modrić ne trenira jer mu nije dobro, a čak i ako bude negativan, moramo se nadati da će sve biti u redu. Umoran je, ima temperaturu, ima simptome... Ovih tjedan dana će mu dobro doći", rekao je Carlo Ancelotti na pitanje novinare u kakvom je stanju hrvatski kapetan.

gol expired Ancelotti otkrio: "Modrić ne trenira s nama jer nije dobro, a čak i ako bude negativan..." divider

Dobra vijest za Kraljevski klub je ta da iduću utakmicu igraju tek 2. siječnja, i to neće na dalek put - gostovat će kod Getafea u predgrađu Madrida. Bit će vremena da se Modrić i društvo oporave i vrate utakmicama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider