Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stižu dobre vijesti

Dašak optimizma za izbornika Dalića: Vatreni se vraća brže od očekivanog?

Hrvatski nogometaš Luka Ivanušec zaradio je ozljedu gležnja na utakmici Lige prvaka.

Luka Ivanušec (Foto: Afp)

Kad se brzinom munje proširila vijest da je Luka Ivanušec iznesen na nosilima s utakmice Lige prvaka, mnogi su pomislili na najgore. 

Na utakmici protiv Celtica pretrpio je ozljedu gležnja, izgledalo je to dosta ružno jer se u bolovima previjao po travnjaku, a prve su prognoze govorile o nekoliko tjedana pauze.

Ipak iz Feyenoorda stižu dobre vijesti, trener Arne Slot je nagovijestio da bi se Ivanušec ranije od očekivanja mogao vratiti nogometu:

Marijan Budimir Marijan Budimir ne zna za poraz: U derbiju srušio velikana i preuzeo vrh ljestvice divider

"Uvijek pokušavate produljiti trajanje ozljede, inače moram stalno odgovarati na pitanja poput - Ej, rekao si prije tjedan dana, ali njega još uvijek nema tu. Rade li liječnici dovoljno dobro svoj posao? Zato gotovo svi klubovi uvijek malo produže trajanje ozljede", kazao je Slot pa dodao:

Dašak optimizma za izbornika Dalića

"Kada je u pitanju Ivanušec, oporavak ne mora trajati četiri ili pet tjedana, može biti brže", zaključio je trener nizozemskog velikana.

Podsjetimo prve su prognoze govorile da će Ivanušec propustiti četiri utakmice Feyenoorda, ali i dvije hrvatske nogometne reprezentacije u mini-ciklusu kvalifikacija za Euro 2024. protiv Turske i Walesa u listopadu, no čini se da bi mogao biti spreman za Vatrene.

To bi moglo obradovati izbornika Zlatka Dalića koji je ostao bez Ivana Perišića na nekoliko mjeseci, zbog čega je upitan i njegov nastup na Euru.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider