Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PRILOG S MAKSIMIRA

Tko će pobijediti u borbi za Dinamo? Dvije strane vjeruju u pobjedu, a moguća je i odgoda dugo čekane odluke

Dario Šimić novi je član uprave Dinama, no ono najvažnije dogodit će se sutra na jednoj od najvažnijih skupština u novijoj povijesti kluba.

Dario Šimić novi je član Uprave Dinama. Nakon što je sinoć na sastanku odbio predsjednika Mirka Barišića jer nije dobio informacije koje je tražio, noć je donijela preokret.

Proslavljeni Vatreni u srijedu nam je poručio: spreman sam boriti se za novi početak Dinama, no ako ne pobijedi struja koja podržava predsjednika Barišića, dogovor ne vrijedi!

Šimić ključna nova osoba

Dan uoči jedne od najvažnijih Dinamovih Skupština u povijesti, u Maksimiru je zasjedao Izvršni odbor, na kojem se našlo sedam od ukupno 13 članova, i to onih koji podržavaju Barišića.

Najvažnija je vijest kako je proslavljeni hrvatski reprezentativac Dario Šimić postao član Dinamove uprave. Važna je to odluka za predsjednika Mirka Barišića, kojemu njegov ulazak u Upravu može donijeti željenu prevagu na sutrašnjoj Skupštini. Jer upravo je Šimić dobio podršku i navijača i politike.

Također, dobio je podršku i čovjeka kojeg bi trebao zamijeniti te koji je rekao kako se u Dinamo nema namjeru vratiti, Krešimira Antolića.

Moguće je da se sve odgodi za dva mjeseca

Što će se dogoditi sutra? Kako je reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat u svom javljanju s Maksimira otkrio, moguće su tri opcije.

Dvije su, naravno, pobjeda jedne od sukobljenih strana, no moguća je i ona u kojoj će se sve odgoditi za dva mjeseca. 

To bi se moglo dogoditi ako ne bude kvoruma (41 član od ukupno 73) pa time ne bude mogućnosti legitimnog glasanja. To se može dogoditi ako jedna ili čak obje strane budu kalkulirale, što je opcija koja bi možda i najviše razbjesnila navijače, koji će se u velikom broju skupiti ispred Sheratona.

Više pronađite u videu na početku teksta.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider