Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Kad su vidjeli gdje slijeće...''

Zašto je Belu uopće delegirana utakmica Gorice i Hajduka? "Sve nakon toga je bilo problematično"

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu naši voditelji pokušali su dokučiti kako je i zašto Dariju Belu delegirana utakmica Gorice i Hajduka.

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu dotaknula se svih najvažnijih aktualnosti iz 13. kola Supersport HNL-a pa je samo logično bilo prokomentirati kontroverznu utakmicu Gorice i Hajduka.

Bili su slavili golom Marka Livaje debelo u sudačkoj nadoknadi, ali prvo ime utakmice bio je na njegovu žalost sudac Dario Bel. Prošlo je već dosta od njegovog posljednjeg sučevog zvižduka, ali još uvijek se raspravlja o crvenom kartonu koji je dao Moussi Wagueu i nešto manje o dosuđenom jedanaestercu u toj situaciji.

"Ja bih krenuo iz početka. Dario Bel je u četvrtak sudio Europsku ligu u Dublinu. U petak je vjerojatno sletio u Hrvatsku i u subotu sudio utakmicu u Gorici. Zar se nije mogao pronaći neki drugi, malo odmorniji sudac, nego da čovjek koji je u petak sletio sudi“, započeo je Mateo Pukšar.

"Vjerojatno je netko drugi bio predviđen, ali kad su shvatili da će Bel sletjeti u petak na Tuđmana…“, našalio se Ćurković, a Pukšar poentirao:

"Problematična delegacija, o tome se treba više voditi računa.“

Ćurković je zatim dodao:

"Četvrti sudac je promijenjen u zadnji tren, trebao je biti Škobić, ali se pojavio Vidulin na dan utakmice“, rekao je i prepustio zaključak Pukšaru:

"Sve nakon toga bilo je problematično, Bel nije imao ni jednu dobru odluku u cijeloj utakmici.“

Sve to i još puno više pronađite u cijeloj 13. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider