Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promjena plana

Srna demantirao senzacionalnu vijest ukrajinskih medija: "Od toga nema ništa"

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna namjerava završiti igračku karijeru i otisnuti se u trenerske vode...

Vijest s okusom senzacije stiže iz Ukrajine. Darijo Srna trebao bi do kraja godine postati trener kijevskog Arsenala.

Ukrajinski mediji pišu da je bivši hrvatski kapetan blizu klupe kluba u kojem je od 2002. do 2008. igrao dugogodišnji Srnin prijatelj i bivši poslovni partner Ivica Pirić, danas počasni konzul Ukrajine u Splitu.

Donedavno se pretpostavljalo da će Srna nastaviti igračku karijeru u Šahtaru nakon što odradi suspenziju zbog uzimanja nedozvoljenih sredstava, no čini se da namjerava kopačke objesiti o klin i posvetiti se trenerskoj karijeri.

Srnina veza s Arsenalom je vlasnik Šahtara Rinat Ahmetov čija je poslovna grupacija preuzela kijevski klub. Ukrajinci pišu da bi Srna u početku trebao zasjesti na jednu od rukovodećih pozicija kako bi snimio situaciju u klubu i upoznao se s momčadi, a potom bi sjeo na klupi i postao šef stručnog stožera.

Podsjećamo da je Srna trebao biti u stožeru hrvatskog izbornika Zlatka Dalića na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali morao je odustati zbog suspenzije. To je bio znak da se priprema za trenersku karijeru.

Međutim, u međuvremenu smo uspjeli kontaktirati Srnu koji je za Novu TV demantirao medijske napise: "Od toga nema ništa", kratko je zaključio bez dodatnog objašnjenja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider