Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigao u hotel

Bivši kapetan došao podržati uzdrmane hrvatske reprezentativce

Hrvatska reprezentacija nalazi se u Kijevu gdje ih je posjetio bivši kapetan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su jučer sletjeli u Kijev s novim izbornikom Zlatkom Dalićem, hrvatski nogometaši pripremaju se za ključnu i nadamo se ne i posljednju utakmicu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Hrvatskoj treba pobjeda u gostima kod Ukrajine jer s jednim bodom bi Vatreni najvjerojatnije završili kao najgora drugoplasirana reprezentacija, što bi značilo i kraj nadanja u play-off.

Naši reprezentativci imaju samo jedan trening s novim izbornik i njihova će priprema više biti bazirana na psihičkom planu. Potporu im je u hotelu Opera u Kijevu došao pružiti njihov bivši kapetan Darijo Srna.

Mogao je i on sada biti s njima, no odbio je Čačićev poziv da se vrati u reprezentaciju u vremenu kada je ozlijeđen bio Šime Vrsaljko. Srni se, nažalost, dogodio i pad na doping test, a posljedica toga mogla bi biti suspenzija Ukrajinskog nogometnog saveza na godinu ili dvije.

No pojavile su se špekulacije u tamošnjim medijima kako bi legendi Šahtara, gdje Srna igra već 14 godina, moglo biti oprošteno. Sretno njemu u borbi s nogometnim vlastima, a sretno i našim nogometašima jer u ponedjeljak navečer će im itekako trebati sva moguća pomoć.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider