Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo se rijetko viđa

Gospodin nesretni: Milimetri dijelili Subašića da bude apsolutni heroj Monaca

Danijel Subašić nije imao sreće u posljednjoj utakmici francuskog prvenstva u kojoj je Monaco lovio tek prvu "back to back" pobjedu ove sezone.

Danijel Subašić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Monaco Danijela Subašića bio je na pragu da po prvi put ove sezone upiše dvije vezane pobjede i poveća si šanse za ostanak u najvišem razredu francuskog prvenstva. Velika nesreća zadesila je klub iz Kneževine, točnije bivšeg hrvatskog reprezentativca Danijela Subašića, kojem su milimetri dijelili od toga da postane heroj među navijačima.

Monaco je poveo na gostovanju kod Montpelliera s 2:1 u 82. minuti, no onda je zbog nepromišljenog poteza Glika u 90. minuti domaćin zaradio priliku zabiti s bijele točke. Delfort je pucao u donji lijevi kut hrvatskog vratara, Subašić je to pročitao i tu je krenula drama.

Lopta se od Subine ruke odbila u travnjak i pritom dobila neugodan efej s kojim je krenula prema gol-crti. Vratar Monaca se bacio i uhvatio loptu i činilo se da će Monaco ipak upisati tri boda. No sat na ruci glavnog suca se oglasio i tehnologija je klubu iz Kneževine izbila dva boda iz ruku.

Navijači su naravno bili razočarani nakon takvog raspleta, ali ne i ljutiti na našeg vratara, koji jednostavno nije imao sreće.

Nakon trijumfa u Rusiji s reprezentacijom, Subašića prati isključivo nesreća. Bila je ovo tek treća utakmica u francuskom prvenstvu u nizu koju je Subašić branio, nakon što je prethodno propustio čak 20 utakmica. Monaco je s njim na vratima upisao poraz, pobjedu i sada remi.

Da je Monaco slavio isplivao bi iz zone ispadanja, a ovako s jednim bodom ostaje u njoj, barem tjedan dana kada dočekuje Nantes.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider