Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povratak u Hrvatsku

Bivši Vatreni nakon drame na Cipru kreće mirnijim putem: Preuzeo klub iz Druge HNL

Nekadašnji finalist Lige prvaka i hrvatski reprezentativac pronašao je novi izazov.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije godinu dana trenersku karijeru započeo je Danijel Pranjić, bivši hrvatski reprezentativac koji je za prvu postaju svog trenerskog puta odabrao isto mjesto gdje je završio s igračkim – Cipar.

U tamošnjem drugoligašu, klubu koji se zove Omonia Psevda, Pranjić je bio igrač-trener, ali poslije nekog vremena doživio je golemo razočaranje. Ispostavilo se da su ga oko toga toga lagali, a vrhunac svega bio je što su dva igrača iz obitelji koja upravlja klubom okrenula cijelo selo protiv njega. Na koncu nije imao izbora i razišao se s Cipranima u mučnoj atmosferi ovog proljeća.

Uzeo je kratki predah, odmorio se i sad je spreman za novi izazov, a to će biti zagrebačka Dubrava, klub iz Druge HNL.

Dubrava je proteklu drugoligašku sezonu završila na devetom mjestu, u idućoj sezoni glavni cilj će im biti osigurati ostanak (Druga HNL se skraćuje s 18 na 16 klubova), a svaki napredak koji Pranjić uspije napraviti bit će naravno dobrodošao.

Predsjednik Dubrave Roko Ivanović dogovorio je s Pranjićem dolazak kompletnog novog stručnog stožera. To će imenovati bivši hrvatski reprezentativac, a onda će se idući mjesec baciti i na pripreme za novu drugoligašku sezonu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider